رفتن به محتوای اصلی
x

تمامي واحد هاي مركز بهداشت و درمان دانشگاه آماده سرويس دهي به دانشجويان ، كارمندان، اعضاء هيئت علمي و خانواده آنان ميباشد.قسمت هاي عمده مركز به صورت شبانه روزي در خدمت دانشگاهيان محترم مي‌باشد.

ميتوان اطلاعات كامل در مورد مركز بهداشت و درمان را در سايت مركز بيابيد:

قسمت هاي كلي مركز واحد پزشكي، دندانپزشكي، آزمایشگاه و بهداشت كه اهم فعاليت هاي اين قسمتها به شرح زير است:

الف- پزشكي(اورژانس، پزشك عمومي و پزشك متخصص)

1- اورژانس  2- اتاق معاينه پزشك  3- تزريقات و پانسمان خواهران و برادران  4- بستري موقت خواهران و برادران (در بخش هاي مختلف،تزريقات و پانسمان و بستري موقت، در طول شبانه روز خدمات توسط پزشك عمومي و كارشناس پرستاري مرد و كارشناس پرستاري زن بصورت جداگانه ارائه مي‌‍شود). 5 - داروخانه در دو شيفت صبح و بعدازظهر  6-آزمايشگاه در شيفت صبح  7- قسمت تخصص شامل متخصص پوست ، روانپزشكي طبق برنامه مشخص در مركز فعاليت مي‌كنند.

ب- دندانپزشكي

شامل پذيرش ، اتاق گرافي و بخش. برخي خدمات دندانپزشكي كه در اين مركز انجام مي‌شود شامل موارد زير مي‌باشد:

ترميم ساده، ترميم تخصصي، اندو، كامپوزيت و جرمگيري يعني علاوه بر دندانپزشكي عمومي، تخصص هاي اندو، ترميمي،  زيبايي و كامپوزيت ، جراحي فك و صورت و ايمپلنت  فعال مي‌باشد.

تمامي خدمات دندانپزشكي هر روز در دو شيفت صبح و عصر با قيمتي حتي كمتر از مراكز درمانگاهي دولتي  انجام مي‌شود.

ج- بهداشت

واحد بهداشت مركز در رابطه با ارتقا سلامتي و بهداشت در سطح دانشگاه فعاليت دامنه داري دارد و كليه اماكن غذائي و آرايشي  دانشگاه طبق برنامه اي دوره اي همچنین  سم پاشی تحت نظارت و بررسي قرار مي گيرند.

برخي نكات در رابطه با مسائل بهداشتي دانشگاه و راههاي ارتقاء سلامت

بياييد اكنون كه در يكي از مهمترين مقاطع زندگي در كنار دوستان در دانشگاه هستيم،  براي افزودن به نشاط و شادابي اين مكان، قبل از هر چيز به سلامتي جسمي و روحي خود و دوستانمان بينديشيم، به ويژه آن دسته از دوستان كه ساكن خوابگاه مي‌شوند بيش از همه مخاطب ما هستند:

جهت سالم ماندن مواد غذايي:

  كليه مواد غذايي فاسد شدني را در يخچال نگهداري كنيم. از قرار دادن تخم مرغ با شان مقوايي آن در يخچال خودداري نمائيم. براي جلوگيري از ورود آلودگي به داخل يخچال ابتدا ميوه و سبزيجات و ... را شسته و سپس داخل يخچال قرار دهيم. پاكيزه نگه داشتن قسمت هاي داخل يخچال بر عهده ساكنين مي‌باشد بنابر اين لازم است هر 15 روز يكبار يخچال را خاموش نموده ، داخل آن را شستشو و برفك زدايي كنيم.

پيشگيري از تجمع و تكثير حشرات و جوندگان:

براي پيشگيري از تجمع و تكثير  حشرات و جوندگان از ريخت و پاش زباله در محيط و يا اطراف سطل هاي جمع آوري اكيداً خودداري نموده و در حفظ نظافت محيط زندگي خود كوشا باشيم. ضروري است حداقل هر دو هفته يكبار كتاب ها، كمد و ساير وسايل اتاق ها جابجا و زير و اطراف آن تميز گردد.

از نگه داري زباله ها به صورت روباز به ويژه در شب اكيداً خودداري نماييم.

هرگز مواد غذايي را در دسترس گربه و حيوانات قرار ندهيم و به اين ترتيب از جمع شدن آن ها در محوطه خوابگاه جلوگيري كنيم.

از نگهداري جعبه هاي چوبي فرسوده و مقواي اضافه به منظور نگهداري وسايل و جاكفشي خودداري نماييم.

در صورت آلودگي محيط خوابگاه به حشرات و جوندگان مسئول خوابگاه را در جريان بگذاريد.

براي جلوگيري از بيماري‌ها:

لباسهاي شسته را صرفاً در معرض تابش مستقيم آفتاب قراردهيم و از آويختن آنها در راهروها و پله ها خودداري كنيم.

ملحفه و پتوها را هر چند وقت يكبار در هواي آزاد و در معرض نور خورشيد قرار دهيم.

از وسايل شخصي يكديگر مانند ظروف غذاخوري وسايل خواب و استحمام استفاده نكنيم . رعايت نكات بهداشتي حتي كوچك ما را از خطر بيماري دور ميكند.

 

و به ياد داشته باشيم:

محيط دانشگاه و خوابگاه محيط زندگي و كار مشترك ما و دوستان ماست كشيدن سيگار و قليان در محيط بسته، استفاده از وسايل آشپزي در داخل اتاق ها، صداي بلند وسايل صوتي، عدم تهويه و تميزي اتاق ها و ... علاوه بر آزار و اذيت و ضايع كردن حق ديگران موجبات بيماري آنان را فراهم مي‌كند.

تحت نظارت وف ایرانی