حسن

استاد تمام دانشگاه تربیت مدرس تهران در رشته مکانیک گرایش مهندسی ساخت و تولید می‌باشد وی مدیرکل بورس دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری در دولت دهم ایران و معاون سازمان امور دانشجویان کشور در سالهای ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۲ بود.

او مدرک مهندسی مکانیک- طراحی جامدات خود را تیرماه ۱۳۶۸ در مقطع کارشناسی از دانشگاه صنعتی اصفهان اخذ نمود و دوره دکتری خود را با بورس مشترک دولت ژاپن و دولت جمهوری اسلامی ایران از فروردین ۱۳۷۴ در دانشگاه توکیو، مؤسسه علوم صنعتی، آزمایشگاه پروفسورکیوچی ژاپن آغاز کرد وی در بهمن ۱۳۷۸ از رساله دکتری خود به زبان ژاپنی دفاع کرد.

حسن مسلمی نائینی طی دوران تدریس خود در دانشگاه تربیت مدرس به تدریس دروس مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول بوده است. در سوابق پژوهشی او می‌توان به بیش از ۱۲۵ مقاله کنفرانس داخلی و خارجی و بیش از ۸۰ مقاله منتشر شده در مجلات علمی، علمی ترویجی و علمی پژوهشی نیز اشاره کرد. وی همچنین تاکنون مسئولیت هدایت و مشاوره رساله دکتری بیش از ۱۳ دانشجوی دکتری و بیش از ۴۳ دانشجوی کارشناسی ارشد را به عهده داشته است. حسن مسلمی نائینی بعنوان یکی از سه استاد برتر دانشگاه تربیت مدرس از نگاه دانشجویان در سال ۹۲ معرفی شد.

معاون سازمان امور دانشجویان مدیرکل بورس خارج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران
فارغ التحصیل دانشکده مهندسی مکانیک