رفتن به محتوای اصلی
x

در راستای سند چشم انداز ملی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جهت نیل به اهداف خودکفایی در اقتصاد مقاومتی، یکی از مهمترین اولویت‌ها، پوشش نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی و پرورش دانشجویان متعهد ومتخصص در زمینه های مورد نیاز کشور است.

با توجه به رشد پرسرعت صنایع هواپیمایی و هوافضای کشور، پژوهش‌های در زمینه برق و الکترونیک هوانوردی (اویونیک) در سال‌های اخیر مورد توجه دوچندان قرار گرفته است. به همین جهت دانشگاه صنعتی اصفهان با توجه به زیر ساخت های موجود و در اختیار 

داشتن نیروی متخصص مربوطه اقدام به تاسیس پژوهشکده برق و الکترونیک هوانوردی (اویونبک) جهت نیل به اهداف فوق نموده است.

در همین راستا، دانشگاه صنعتی اصفهان با تخصص و تجهیز فضای بسیار مناسب جهت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان شامل مجموعه آزمایشگاه‌های اویونیک، سایت های پژوهشی، دفاتر هیات علمی و دفاتر اداری  اقدام به راه اندازی این پژوهشکده نموده است.

اویونیک

پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان شامل گروه پژوهشي سامانه‌ها و آزمون‌گرها، گروه پژوهشي تلفيق و يكپارچه‌سازي و گروه پژوهشي شبيه‌ساز و صلاحيت پرواز است که امکانات مناسبی را جهت تحقیق و پژوهش را در حوزه‌های مختلف برق و الکترونیک هوایی فراهم آورده است. این پژوهشکده با در اختیار گرفتن نیروهای متخصص در گرایش‌های مختلف مهندسی برق ازجمله مهندسی الکنرونیک، مخابرات، قدرت و کنترل امکان پژوهش در حوزه های مختلف همانند سیستم‌های مخابرات هوایی، رادار هوایی، سیستم‌های ناوبری، سیستم‌های کنترل و کمک پرواز، سنسورها و محرک‌ها، سیستم‌های کامپیوتری و استاندارهای انتقال داده، سیستم‌های قدرت و تامین نیرو، طراحی کابین وهمچنین  سیستم های يكپارچه‌سازي را فراهم آورده است.        

با توجه به امکانات بوجود آمده در دانشگاه صنعتی اصفهان، پژوهشکده اویونیک در اولین گام خود توانست در پروژه کلان ملی طراحی و ساخت هواپیمای 150 نفره را در قسمت اویونیک همکاری نماید. امید است این پژوهشکده در آینده بتواند گره گشای نیازهای گسترده کشور عزیزمان در حوزه برق و الکترونیک هوانوردی باشد.

اویونیک

 

اویونیک

 

تحت نظارت وف ایرانی